Sisältöjulkaisija

angle-left Suunnittele Kontiolahdelle juhlavuoden villasukka – Villasukkakilpailua on jatkettu 15.11. saakka!

Suunnittele Kontiolahdelle juhlavuoden villasukka – Villasukkakilpailua on jatkettu 15.11. saakka!

Osallistu Kontiolahden villasukkakilpailuun ja suunnittele juhlavuodelle kotiseudusta inspiraationsa saaneet villasukat! Kontiolahden käsityöläiset ry, käsityömyymälä Tiuhta ja Kontiolahden kunta järjestävät kunnan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi villasukkakilpailun. Järjestäjät kutsuvat kontiolahtelaiset suunnittelemaan Kontiolahti-teemaiset villasukat juhlavuoden kunniaksi.

Villasukkien tulee jollain tapaa ilmentää Kontiolahtea; inspiraationa voi olla paikallinen luonto, ihmiset, kulttuuri, perinteet tai henkilökohtaiset muistot tai kotiseudusta kumpuavat tunteet. Villasukissa saa käyttää haluamaansa värimaailmaa.

Osallistuakseen kilpailuun villasukan suunnittelijan tulee toimittaa käsityömyymälä Tiuhtaan neulotut villasukat, ohje villasukkien neulomiseen sekä lyhyt kirjallinen selitys siitä, mikä on antanut inspiraationsa sukkien ilmeelle. Selitys voi olla runo, tarina, laulun sanat tai kirjallinen muisto menneestä.

Yksi osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään kaksi ehdotusta. Kilpailu on avoin kaikille. Osallistutaan nimimerkillä.

Kilpailuun voi osallistua 15.11. saakka. Kilpailuun toimitetuista villasukista paikallinen käsityöläisten raati valitsee äänestykseen pääsevät. Äänestykseen päässeistä Kontiolahden asukkaat voivat äänestää suosikkiaan paikalliskirjastoissa sekä netin kautta.

Voittaja valitaan yleisöäänten perusteella joulukuussa 2023. Kolme eniten ääniä saanutta villasukkasuunnittelijaa palkitaan lahjakortein. Voittajasukan ohje tulee ladattavaksi Kontiolahden kunnan juhlavuoden sivustolle, jotta jokainen voi halutessaan neuloa itselleen juhlavuosisukat!

 

•    Kilpailuun voi osallistua 15.11. asti.

•    Kaikille avoin kilpailu, jonka tavoitteena on löytää Kontiolahtea kuvaava juhlasukka (villasukka).

•    Villasukkien tulee jollain tapaa ilmentää Kontiolahtea; inspiraationa voi olla paikallinen luonto, ihmiset, kulttuuri, perinteet tai henkilökohtaiset muistot tai tunteet.

•    Villasukissa saa käyttää haluamaansa värimaailmaa.

•    Osallistuakseen kilpailuun villasukan suunnittelijan tulee toimittaa käsityömyymälä Tiuhtaan neulotut villasukat, ohje/kaava villasukkien neulomiseen sekä lyhyt kirjallinen selitys siitä, mikä on antanut inspiraationsa sukkien ilmeelle. Selitys voi olla runo, tarina, laulun sanat tai kirjallinen muisto menneestä. Tämä teksti tulee esille näyttelyyn sekä juhlavuoden sivustolle: www.kontiolahti150.fi.

•    Kilpailutöiden tulee olla aikaisemmin julkaisemattomia.

•    Määräajan jälkeen saapuneita ehdotuksia ei huomioida. Tulkinnanvaraisissa tapauksissa kilpailusta poissulkemisesta päättää raati.

•    Kilpailuun toimitetuista villasukista paikallinen käsityöläisten raati valitsee äänestykseen pääsevät.

•   Äänestykseen päässeistä Kontiolahden asukkaat voivat äänestää suosikkiaan paikalliskirjastoissa sekä netin kautta.

•   Voittaja julkaistaan joulukuussa 2023.

•    Kolme eniten ääniä saanutta palkitaan lahjakorteilla, joilla voi hankkia neulontaan tarvittavia asioita. 1.) Lahjakortti 150 € 2.) Lahjakortti 100 € 3.) Lahjakortti 70 €.

•    Voittajavillasukan ohje tulee ladattavaksi Kontiolahden nettisivuille. Sen voi hakea myös paperisena versiona käsityömyymälä Tiuhtasta.

 

Osallistumisohjeet ovat juhlavuosisivustolla.