Tapahtuman järjestäjille kuva

Tapahtumien järjestäjille

Juhlavuosi rakentuu yhdessä!

Kontiolahtelaiset ovat toivoneet, että juhlavuosi näkyy eri puolilla kuntaa. Kontiolahden kunnan järjestämien tapahtumien lisäksi kannustamme myös muita toimijoita järjestämään tapahtumia juhlavuoden hengessä. Tervetuloa tekemään yhdessä Kontiolahden juhlavuotta todeksi!

Käytämme juhlavuoden materiaaleissa ja viestinnässä Sanna Långin suunnittelemaa juhlavuoden kuosia, jonka kontiolahtelaiset ovat äänestyksessä valinneet. Kaikki toimijat voivat vapaasti hyödyntää kuosia juhlavuoden hengessä järjestettävien tapahtumien viestinnässä. Kontiolahden kunnan tapahtuma-avustusta saaneille toimijoille lähetämme erikseen tarkemmat ohjeet aiheesta. Juhlavuoden kuosia voi käyttää viestinnässään, olipa toimija saanut kunnan tapahtuma-avustusta tai ei. Kuosia voi käyttää myös viestiessään juhlavuoden toiminnoista ja tempauksista.

Juhlavuoden teema ja tunnus

Juhlavuoden teemana on Kontiolahti – ainakin 150 syytä olla onnellinen. Teemaa voi tuoda tekemisen kautta esiin vaihtamalla ensimmäistä sanaa – esimerkiksi näin:

Asu siellä, missä olet onnellinen
Yritä siellä, missä olet onnellinen
Työskentele siellä, missä olet onnellinen
Mökkeile siellä, missä olet onnellinen
Matkaile siellä, missä olet onnellinen
Juhli siellä, missä olet onnellinen
Liiku siellä, missä olet onnellinen
Koe siellä, missä olet onnellinen.

Ja niin edelleen! Mikä lause sopisi teidän toimintaanne/tapahtumaanne/tempauksiin? Teemasta on tehty tekstin ja kuosista irrotetun elementin yhdistelmä, jota voi vapaasti käyttää tunnuksena juhlavuoteen liittyvissä asioissa.

Hashtagit

Sosiaalisessa mediassa juhlavuoden hengessä järjestettävien tapahtumien yhteydessä voi käyttää hashtageja #kontiolahti, #kontiolahti150 ja #onnellinenkontiolahti. Lisäksi voi käyttää hashtageja, jotka sopivat valitsemaanne lauseeseen. Esimerkiksi #asusiellämissäoletonnellinen ja #juhlisiellämissäoletonnellinen. Merkitsethän Kontiolahden kunnan some-julkaisuihisi mukaan, jotta voimme jakaa niitä kanavissamme? Olemme Instagramissa @kontiolahti_kunta, Facebookissa @kontiolahdenkunta ja Twitterissä @Kontiolahti_fi.

Tapahtumamateriaalit

Tapahtumajärjestäjät voivat myös lainata kunnalta sisäkäyttöön soveltuvia roll-upeja ja ulkokäyttöön soveltuvia beach flageja, joissa kaikissa on juhlavuoden ilme. Olethan huolellinen materiaalien kuljetuksessa ja käytössä, jotta ne säilyvät ehjinä kaikille tapahtumajärjestäjille.

Tapahtumakalenteri

Ilmoitathan juhlavuoden hengessä järjestämäsi tapahtumat maakunnalliseen tapahtumakalenteriin. Tapahtuman ilmoittamisen yhteydessä tulee valita kategoria Kontiolahti150, jotta tapahtuma näkyy tapahtumakalenterin Ajankohtaista-osiossa sekä juhlavuosisivustollamme.

Tapahtumakalenteriin

Huomioitavaa

Täydennämme materiaaleja tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Olethan yhteydessä, jos sinulla herää materiaaleista kysyttävää!

Lataa materiaaleja käyttöösi

Asiakirja- ja mediatiedostot

Asiakirjat
Näytetään tulokset 1 - 16 / 16
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Niina Vatanen

    Noora Alanko viestintäsuunnittelija 050 574 9753 noora.alanko@kontiolahti.fi