Bileet

Bileet sivu

Nuorten oma Bileet -tapahtuma saa juhlavuonna jatkoa!

Nuorisovaltuusto järjestää tapahtuman juhlavuonna lauantaina 28.10.2023.

13+10 Bileet oli ensimmäinen nuorisovaltuuston järjestämä biletapahtuma, joka järjestettiin 15.11.2019. Esiintyjänä oli Lukas Leon ja paikkana Kylmäojankoulun liikuntahalli. Juhlat järjestettiin nuvan kunniaksi joka oli toiminut Kontiolahdella jo 23 vuotta.

Tämän jälkeen uusi nuva aloitti 2 vuotisen taipaleen ja siitä heräsi ajatus, että aina kun on vaalivuosi, järjestetään nuorille Bileet. Bileet 2.0 järjestettiin Lehmon koululla 30.10.2021 ja esiintyjinä oli Tippa ja Costee.

Tänä vuonna nuorisovaltuustokin haluaa juhlia 150-vuotiasta Kontiolahtea. Lisäksi nuorisovaltuustolla on vaalit syksyllä, joten mikäs sen parempaa kuin järjestää nuorten omat Bileet.

Bileet on päihteetön, ilmainen ja K12. 

Supertulokas Bee suuntaa lokakuussa levyjulkkarikiertueelle Bileet -tapahtumaan!

Tummasävyistä poppia ja soulia musiikissaan yhdistelevä Bee julkaisee odotetun debyyttialbuminsa syksyllä. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja suuntaa albumin myötä myötä mittavalle julkkarikiertueelle, jonka liput tulevat myyntiin keskiviikkona 21.6. klo 10:00.

YleX Läpimurto 2023 -voittajaksi nostettu artisti vuodattaa kappaleille vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. Bee on julkaissut tähän mennessä neljä singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta; Viimeisiä sanoja, Ympyrää, Omenapuita, Tequilakahvi sekä Mustaa. Syyskuussa julkaistu ja kultarajan rikkonut Tequilakahvi pysyi Spotifyn top50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi.

Tequilakahvin ympärille muodostui TikTok -sovelluksessa trendi tärkeästä ja jopa vaietusta aiheesta, jossa pureudutaan nuorten juhlimiseen ja alkoholin käytön paineisiin sekä niiden vaikutuksista mielenterveyteen. Myös radiokanavat Ylex ja Radio Suomi listasivat biisin soittolistoilleen. Myös tulevilla julkaisuilla artisti haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa vaikeista puheenaiheista ääneen.

Yhteistiedot Anita Luhanko

Anita Luhanko nuoriso-ohjaaja 050 428 5095 anita.luhanko@kontiolahti.fi