Navettakonsertit

Navettakonsertit

Kontiolahden Kotiseutukeskuksen navetassa soi tänäkin kesänä musiikki!

Kesän Navettakonserteissa kuullaan toinen toistaan upeampia säveliä

Tervetuloa kuuntelemaan ja katsomaan musisointia seuraavina ajankohtina:
 

Keskiviikko 7.6. kello 18: Juliana Vehviläinen Trio -Jazziskelmää kultaisilta vuosilta

Kesän ensimmäisessä navettakonsertissa kuullaan suomalaisen jazziskelmän helmiä kultaisilta vuosilta.
Konsertissa kuultavien kappaleiden joukosta löytyy mm. Laila Kinnusen sekä Brita Koivusen tunnetuksi tekemiä helmiä. Tule nauttimaan aikamatkasta kultaisille vuosille!

 

Keskiviikko 2.6. kello 18:  Torviseitsikko Pielinen

Torviseitsikko Pielinen on Pohjois-Karjalassa vuonna 2020 perustettu yhtye, joka pitää yllä ainutlaatuista suomalaista torviseitsikkoperinnettä. Ohjelmistoon kuuluu alkuperäistä seitsikoille sävellettyä musiikkia esim. Sibeliukselta, Kuulalta, Melartinilta sekä sille sovitettuja klassisia ja viihteellisiä kappaleita.

 

Keskiviikko 5.7. kello 18: Veila

Veila on joensuulainen – samalla maailman ensimmäinen – yhteissoittokanteleyhtye, joka tekee uudenlaisia sovituksia popmaailman kappaleista.

Veilan repertuaariin kuuluu niin kansainväliset pophitit kuin kotimaiset suosikit- keväällä bändi on veilauttanut mm. Harry Stylesia ja Vesalaa. Maailmasta löytyy vain kourallinen yhteissoittoon suunniteltuja soittimia, ja Koistisen yhteissoittokantele on tässä mielessä ainut laatuaan. Veilan esiintyminen on intensiivistä hetken vangitsemista ja herkkää läsnäoloa yhteisen instrumentin äärellä.

Yhtyeen musisoinnissa korostuu jäsenten luova lahjakkuus sekä pyrkimys ainutlaatuisten musiikkikokemusten tuottamiseen yhdessä tekemällä. Tätä ja paljon muuta kuulohermoja sykähdyttävää on luvassa heinäkuussa – kerää siis kaverit koolle ja tule nauttimaan kanssamme kesäillasta!

 

Keskiviikko 19.7. kello 18: Markku Uhlbäck Duo

19.7. sukelletaan tangomarkkinoilta ponnistaneen Markku Uhlbäck Duon kanssa suosituimpien suomalaisten rakkauslaulujen tunnelmiin.

 

Keskiviikko 2.8. kello 18: Duo Vaccari

Elokuun alussa tehdään viulumusiikkimatka Duo Vaccarin seurassa. Duo esittää tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kappaleita ympäri maailman niin klassiselta kuin viihteellisemmältä kentältä.

 

Paikka:
Kontiolahden Kotiseutukeskuks
Vierevänniementie
81100 Kontiolahti

Konsertteihin on ilmainen sisäänpääsy.

Kristiina Isaksson yhteystiedot

Kristiina Isaksson kulttuurituottaja 050 076 3946 kristiina.isaksson@kontiolahti.fi