Tapahtumat kuva

Tapahtumat sisältö

Juhlavuonna tapahtuu!

Kyläjuhlia, konsertteja, tansseja ja tanssiaisia, kulttuuria, liikuntaa, urheilua, näyttelyitä, perheseikkailuja, musiikkia ja käsitöitä. Kontiolahden juhlavuosi on täynnä tunnelmallisia tapahtumia!

Juhlavuoden aikana pääsemme nauttimaan monenlaisesta ohjelmasta Kontiolahdella, kun paikalliset toimijat, yhdistykset, seurat ja yritykset järjestävät juhlavuoden kunniaksi pieniä ja suuria tapahtumia. Toiveenamme on ollut, että juhlavuosi toteutetaan asukkaiden kanssa yhdessä, jotta siitä muotoutuu meidän kaikkien näköinen, kuuloinen, hajuinen ja makuinen vuosi!

Helmikuussa 2023 julkaisimme juhlavuoden tiedotelehden, johon on kirjattu juhlavuoden tapahtumat. Tapahtumat päivittyvät myös Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteriin ja sitä myöten Kontiolahden juhlavuosisivuston etusivulle, josta saat viimeisimmät tiedot tapahtumien ajankohdista, sisällöistä ja tapahtumapaikoista.

Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma tuo kuntaan koko päivän kestävät juhlat lauantaina 12. elokuuta.
Juhlapäivää vietetään jäähallin viereisellä nurmialueella ja tapahtumakentällä osoitteessa Vierevänniementie 6. Päivä on jaettu kahteen osaan: ensin on Lasten päätapahtuman vuoro, sitten saman päivän iltana järjestetään Päätapahtuma aikuisille.

Kesällä järjestämme Höytiäisen ympäriajon ja syksyllä on vuorossa nuorten Bileet -tapahtuma.

Ihanaa, että pääsemme juhlimaan yhdessä!